Dykkelygte til natdyk og dyk om dagen

Det er altid en god idé, at have en dykkerlygte med sig ned i dybet, uanset om du har planer om at lave dyk om aften, natdyk eller blot vil kigge på dyreriget i normalt dagslys.

Noget af det der er rigtig vigtigt, når du er på udkig efter en god dykkerlygte, er du gør op med dig selv, hvad dit behov er. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvilken model du vælger, især når det kommer til lygtens lysstyrke, også kaldet lumen.

Mange kigger også på lygtens vægt, der under transport kan have en betydning. Under vandet betyder det knap så meget, men det er en god idé at begrænse vægten uanset. Vi anbefaler ikke at du kigger på dykkerlygter med under 1.000 lumen, da der ellers kan blive problemer med at oplyse de planer, dyr eller genstande du er i sigte på afstand.

Dykker du i skibsvrag efter skatte og unikke oplevelser, så er en kvalitets dykkerlygte essentiel. Gå her ikke på kompromis ved at vælge en af de allerbilligste modeller.

Lumen på en dykkerlygte siger ikke nødvendigvis meget omkring kvaliteten på lygten. Husk pris og kvalitet som oftest hænger sammen. Det kan i den sammenhæng være en rigtig god idé, at gå efter lygter der anbefales af andre dykkere.

Under vandet kan det være svært, at orientere sig, Når det bliver meget mørkt der bliver eller dykket bliver dybt, vil lyset under vandet være stærkt begrænset, Strålerne fra solen finder simpelthen ikke vej ned i dybet, da de ikke kan gennemtrænge vandlaget ret godt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar